Skapa en perfekt gala med kundundersökning

Om du letar efter tips och idéer på hur du skapar den perfekta galan har du kommit till rätt plats. Det är ingen förvåning att du letar efter tips eftersom det tar tid och kostar mycket pengar att organisera en gala. Vad du behöver göra är att genomföra en kundundersökning för att ta reda på vad dina kunder tycker.

Skapa en professionell kundundersökning genom plattformen Ungapped

Detta ökar dina chanser att leverera en så omtyckt gala som möjligt. Till din hjälp i att skapa och hantera en kundundersökning har du Ungapped som erbjuder professionella kundundersökningar. Ungapped ger dig tillgång till färdiga enkätmallar som du kan använda direkt utan att förlora tid i onödan. En fördel med Ungapped är att dess plattform är designad för att vara enkel och intuitiv att använda, något som gör att du kan fokusera på det viktigaste av allt – att formulera frågorna som du vill få svar på.

Några förslag på frågor du kan ställa är:

  • Vad tycker du om priserna?
  • Vad gillar du mest med galor?
  • Vad tycker du om platsen för galan?
  • Hur hörde du talas om galan?
  • Hur många gånger har du gått på en gala?

Denna typ av frågor innan galan hjälper dig och arrangörerna att förbereda sig bättre och locka fler besökare. Vidare är det bra att ställa frågor för att få en uppfattning om demografin, såsom ålder, socioekonomisk status, utbildning. Det här underlättar din planering inför galan och gör det lättare att avfärda eventuella idéer. Även om du inte avfärdar idéer kan svaren ge inspiration och få dig att skapa en mer kreativ gala.

Få så många som möjligt att svara

Det finns två effektiva sätt att få så många som möjligt att svara på din enkät: enkelhet och incitament. Ju enklare och kortare din enkät är, desto större är chansen att mottagarna svarar på frågorna. Enkelhet är speciellt viktigt om respondenterna använder mobiltelefonen för att fylla i svaren. Du bör meddela i förväg hur lång tid det tar att fylla i svaren eftersom det ökar toleransen på att genomföra enkäten.

Ett annat sätt att få fler att svara är att locka med incitament. Du kan erbjuda betalning eller annan form av belöning för att genomföra enkäten. På detta sätt kommer du att få upp till tre gånger fler respondenter visar studier.

Leave a Comment

mts_howto